Mojca, 36

Hvaležna sem ti do vesolja in nazaj, da si uresničila svoje sanje in da z nami deliš neprecenljivo znanje. Z vajami obraza in večeri, ki smo jih preživele v tvoji družbi si mi nazaj pomagala prižgati iskrice v očeh, ki so se nekje vmes izgubile. Valentina, hvala ti za vse.


Maja, 33

Za jogo obraza sem izvedela prav od ustanoviteljice Lifting Harmonije - Valentine Baznik. Ideja, da lahko z enostavnimi vajami izboljšam izgled svojega obraza, me je takoj pritegnila. Nisem pa pričakovala, da bom poleg vaj, pridobila še ogromno dodatnega znanja. Celoten proces učenja in stopnjevanja intenzivnosti vaj je natančno premišljen, vsak gib, pritisk in razteg ima svoj namen. Valentina je izjemna učiteljica, z veliko potrpljenja in vselej pravimi besedami za pomoč in spodbudo pri izvajanju vaj. Čeprav so lahko vaje kar naporne, sem skozi celoten proces uživala in se veselila vidnih rezultatov na svojem obrazu.


Pia, 36

Obrazna joga z Valentino je odličen način vadbe obraznih mišic, ki daje izjemno dodano vrednost fizičnemu izgledu- odrazu notranjega počutja & zdravja. Znan je namreč njen celosten vpliv; balansira hormone, stimulira organe & možgane, regenerira metabolizem... V vadbi z Valentino sem nadvse uživala, saj je močno čutiti njeno predanost, ljubezen & strast do tega, kar počne, kar samo vadbo naredi še dragocenejšo. Priznam, da pred samim pričetkom izvajanja vadbe nikoli nisem pomislila, da je joga obraza tako zelo intenzivna. Presenetilo me je, ko sem ob ponovitvah & "zadrževanju" določenih vaj začutila konkreten napor obraznih mišic. Kar je sicer razumljivo- gre za globoko stimulacijo mišic, kot npr. ob vadbi fitnesa na določenem delu telesa. Rezultati treninga so naravnost očarljivi pa tudi precej hitri & očitni (res jih ni mogoče spregledati); obraz je sijoč & mladosten. Valentini sem nadvse hvaležna za to "must have" izkušnjo, ki jo toplo priporočam prav vsakomur- poskrbimo, da bo naš chi pretočen & pomnožen.


Alja, 24

Pred letom dni sem se prvič spoznala z Liftingom Harmonije. Sama si prej sploh nisem predstavljala kako izgleda joga obraza -iskreno nisem niti vedela, da kaj takšnega obstaja. Vendar me je Valentina v celotno zadevo vpeljala zelo postopoma, pa tudi vaje so predstavljene na zelo enostaven in poučen način. Ustanoviteljica je res krasna oseba, z dobrimi nameni in izjemnim občutkom za poučevanje, vedno pripravljena pomagati in obrazložiti kakšno stvar dodatno. Je pa Lifting Harmonije veliko več kot le obrazna vadba in glajenje gubic. Dobila sem res ogromno znanja o različnih temah, bolje sem spoznala sebe in v svoj dan vpeljala kakšno dodatno rutino in ritual.