PERSONALIZIRANA NADALJEVALNA ONLINE VADBA 1-1

Program vsebuje:

  • 1x tedensko srečanje, skupna vadba po 45min (prvih 15min je namenjenih vprašanjem, posvečanju posamičnim vajam,…itd.)
  • Čas trajanja vadbe je 5 tednov
  • Primerno za vse, ki vaje že poznate (20 vaj), pa bi si želeli nadaljevati z individualno vadbo
  • Sestavim vam personalizirano vadbo, prilagojeno vašemu obrazu
  • Intenzivna vadba
  • Vključeno je tudi ogrevanje pred vadbo
  • In pa spoznavamo tudi kombo obrazno vadbo, kako narediti več vaj skupaj, kako iti iz vaje v vajo brez popuščanja. Vadbo, ki pa nas popelje že na nivo prave joge obraza! 

P.S.: Pri izbiri tega programa vam pripada 5 srečanj, za obnovo in nadgradnjo, kar pa pomeni, da ni nujno, da je vseh 5 v enem, zaporednem sklopu ampak, da lahko srečanja razporedimo. Za več informacij sem dosegljiva na info@liftingharmonije.com! 

Opis programa:

Si spoznal/a vseh 20 vaj, pa bi si želela nadaljevati z osebnimi, personaliziranimi online srečanji/vadbami? 

Potem si na pravem mestu, ob pravem času. 

V prvem delu spoznavanja vseh 20ih obraznih vaj 1-1, si spoznal/a vsako vajo posebaj. Spoznal/a si kako jo narediš, kaj so njene prednosti, kaj vse ti nudi, prav tako pa si spoznala povezavo z mišicami, lobanjo, ter z možgani - kako vadba vpliva na te, na tvoje počutje, na tvoje celotno življenje. 

Zdaj pa si želiš nadaljevati, svoje znanje še poglobiti, nadgraditi in imeti pri tem oporo, personalizirano vadbo, primerno in sestavljeno samo za tvoj obraz. Pa ne veš kako nadaljevati, ker potrebuješ še nekaj časa za samostojno vadbo. 

Torej za koga je primeren ta program? Zate! Predvsem pa za vse tiste, ki želite še naprej vzdrževati nivo motivacije, ki ste jo pridobili v začetnem programu, pa bi si ob tem želeli še malo dodatne pomoči. 

Tako, da - če si želiš še naprej vadbo ob spremljavi in ob tem prejeti vso pozornost za pravilno izvedbo vaj, si na pravem naslovu. Do tega te potem loči samo še nekaj klikov do začetnega prvega srečanja, ki pa ti pripada v tem programu, v katerem splanirava potek vadb in se časovno uskladiva. 

P.S.: Prva ura ni vključena v ceno in je moje darilo tebi. 

Se te veselim! 

Prispevek na osebo 190