TAROT/ORACLE OSEBNI VPOGLED

Program vsebuje:

  • 45min do 60min vpogled v vašo trenutno življenjsko situacijo
  • Naredimo splošen vpogled, pogledamo nasvet za vas v tem trenutku (pri tem uporabim tudi orakeljske karte)
  • Vprašate me lahko karkoli želite
  • Vpogled poteka preko sype ali zoom povezave ali preko katerekoli druge aplikacije (po dogovoru) 
  • Lahko tudi z video klicem, po želji - to si izberete sami

Opis programa:

Tarot je tukaj, da nam pomaga ujeti ritem svoje duše - kar pa pomeni, da nam pomaga razumeti sebe v odnosih. 

Kdo smo, kaj prinašamo, kaj se v teh učimo, katere dele sebe spoznavamo, kaj ponavljamo, kje se razvijamo, zakaj smo v tem odnosu, v teh odnosih, kako/če rastemo in kakšen smisel, dušni namen, dušno povezavo nam ti odnosi predstavljajo.

Spoznavamo odnose, sebe v teh, najbolj pa to, da se pri nas vse začne, pa tudi konča. 

Vse česar se v življenju dotaknemo, vse kar ustvarjamo, to storimo z odnosom, ki ga imamo najprej do sebe, v sebi - ki pa ga potem delimo v svet, v odnose, ki jih imamo/ohranjamo.

BISTVO TAROTA

Tarot je tukaj, da nam pomaga bolje razumeti sebe, odnose v katerih smo, kaj ti predstavljajo za nas in za našo rast, ta nam preslikava občutke, ki jih imamo, uglasi se in se poveže z našo globino, z intuicijo in resnici, ki jo globoko čutimo v sebi pomaga, da splava na površje. 

Da jo spoznamo, ji pogledamo v oči, si jo priznamo in sprejmemo. 

Tarot ni tukaj, da nam napoveduje prihodnost. Tarot je tukaj, da nam prihodnost pomaga razumeti skozi nas, kar je v nas - že zdaj. Prihodnost je le preplet sedanjega trenutka, v katerem svojo podobo dobiva preteklost, s katero se ta sooča.

Tukaj je, da nam olajša pot po kateri hodimo in nam razodene skrivnost, ki je globoko zavita in skrita v nas.

Pomaga nam, da življenje lažje sprejmemo, razumemo zakaj se kaj pravzaprav dogaja, kaj je pristen vzrok, kaj in kje je tisti začetek - pomaga nam da zaživimo zavestneje - ozaveščeno, da je vse točno tako kot mora biti - pa čeprav se v zunanjost preslikava nekaj, kar je nasprotno z našimi željami/potrebami. 

Vse kar je pomembno, da poskušamo razumeti je, da vedno dobimo le to, kar potrebujemo in zelo redko, kar si želimo - ker je ključno za našo rast. Ko pa si želimo, pa bodimo pri željah 'previdni' in vedno izhajajmo le iz srca. Tako bo želja v ritmu z našo dušo. 

Zato nas spodbuja, da sprejmemo svojo trenutno stanje, energijo in da smo pogumni, da si dovolimo stopiti v edino pravo stalnico - v spremembo, v globoko transformacijo, skozi katero pa duši dovolimo, da zasije in zaživi(mo) iz srca. 

Rezerviraj svoj terminček in stopi na pot spoznavanja sebe in svojih odnosov! 

Topel objem, V

Prispevek na osebo 38