NAJ SIJE IZ NOTRANJOSTI
Objavljeno: 12.10.2021

KAJ BI SE ZGODILO? 

Kaj bi se zgodilo, če bi ukinili 'fotošop' in vse filtre, ki nas spremenijo, preoblikujejo, ne naravno zgladijo kožo in nas predstavljajo v svetu kot drugačne, "boljše"?

Kaj bi se zgodilo, če bi ukinili vse plastične operacije, prepovedali uporabo različnih 'filerjev' in te uporabljaji zgolj za primere življenjskih situacij kot možnost pomoči pri različnih primerih(nesreče ipd.)?

Kaj bi se zgodilo?

A ne bi bilo to lepo?

Vsi bi bili takšni kot smo in poudarek bi bil na sprejemanju samega sebe, na dovolj dobrosti, zadovoljstvu s tem kar imaš, kar je pa lahko vse kar si želiš, zaklad, darilo, da lahko 'sploh si', da lahko živiš v telesu, ki ti je bilo dano, podarjeno in je že samo po sebi popolno, lepo, najlepše, ker je unikat.

In to je POPOLNOST, da smo takšni kot smo. Vse drugo je samo naučena, namišljena popolnost, lepota - naučena, umetno zgrajena zavest o samozavesti, s koristoljubnostjo v ozadju, da se lahko na nezadovoljstvu ljudi služi, z raznimi čustvenimi manipulacijami, ki pa zaciklajo in 'pahnejo' v t.i. začaran krog še večjega nezadovoljstva in občutka po nenehneni nujnosti konstanega popravljanja od do, zaradi samo še globljega občutka ne-dovolj dobrosti.

Kaj bi se zgodilo?

Glede na to, da zdaj že vemo, da se želi človek postaviti nad naravo, nad univerzum(kar mu pa hvala bogu ne bo uspelo) - po tem tudi vidimo, da ni to smer, ki naj bi jo živeli in širili, da ni v skladu z vsem kar podpira in ohranja...

Ampak je umetno 'zgrajeno', postopoma naučeno z dovolj jasnimi kriki na pomoč, če si jih upamo slišati in videti.

O tem sem že pisala veliko, pa tudi še bom. V bistvu je to komaj začetek.

In naj takoj nekaj razjasnim.

Moj en in edini namen je razsvestiliti nerazsvetljeno, poiskati vzroke življenjskih situacij, ki mi bodo sekale pot, če je potrebno iti na drug konec sveta, jih prevleči za ušesa(haha ne dobesedno) in s tem posledično telo osvoboditi krikov po sprejemanju, po harmoniji, ki pa jo v sebi ŽE imamo, ampak jo zaradi vseh naučenih, umetno privzgojenih prepričanj ZANIKAMO, ker se je ne vidi, zaradi vseh očal, ki jih imamo.

Zato je zdaj na nas, da se naučimo, da imamo vsakič bolj radoveden nos, oči na pecljih, da se sprašujemo in si upamo odkrivati neodrito, iti še globlje, s čistimi nameni v srcu, v skladu z naravo in univerzumom, z željo po ozaveščenosti, sprejemanju, spodbujanju, ohranjanju tistega kar nas zdravi = osvobaja in ko imamo vse to, pri sebi jasen cilj a dovolj poguma, smo podprti iz vseh smeri, pa čeprav mogoče na videz ne izgleda še tako.

Bojuj se z odprtim srcem, široko razpritimi rokami a hkrati z ozaveščenim sprejemanjem, ki pa je kot ščit, ki sta ti ga dala mati narava in univerzum.

 

Dragi človek,

Pogum v srce in čast v noge.

Dovoli si biti ozaveščen.

Dovoli si - ozaveščeno sprejemati.

Več dnevnikov