Življenje z letnimi časi

Življenje z letnimi časi - prva izdaja ZIMA

Zakaj živeti z letnimi časi?

Preprosto.

Ko živimo z letnimi časi, smo v stiku s samim seboj, telesom in umom, predvsem pa s svojo cikličnostjo, ki sta nam jo dala med tem, ko sta nas ustvarjala, mati narava in oče univerzum.

Ko sem bila otroških in kasneje najstniških let, nisem bila navdušena nad vsemi letnimi časi. Takrat še nisem razumela moč cikličnosti, letnih časov, jezikov narave in tega kako smo sestavljeni - ker nisem vedela kaj to pomeni zame, kaj šele kaj s tem zanikam.

Prva knjiga Življenje z letnimi časi, z naslovom Zima, je knjiga, ki te popelje v svet, ki navidezno spi in se umika vase. V svet čarovnije, kjer je doma najčarobnejši čas v letu.

Popeljala te bom skozi njo in ti jo predstavila, da jo začutiš vse do kosti. Do tam kjer spi jaga baba - tisti del nas, ki nekje globoko v nas, to že zelo dobro ve, ker je iz nje sestavljen in ti predstavila cikel, ki živi v tebi in vodi tvoje življenje.

Udobno se namesti in se potopi v svet čarovnije.

Nakup

Življenje z letnimi časi - prva izdaja POMLAD

V prejšnji, prvi izdaji - življenje z letnimi časi, spoznavamo prvi in zadnji letni čas naše cikličnosti - zimo. Prvi del knjige je v celoti posvečen življenju s temi. Črke, ki se prepletajo nam s svojo energijo skozi strani pripovedujejo kako živeti z njimi, kaj v določenem obdobju početi, zakaj - kaj to pomeni za nas, kaj pomeni biti cikličen, v stiku s seboj, z letnimi časi, ki bivajo znotraj nas in nam kot ura kažejo na čas - nas vodijo in usmerjajo kot zemljevid, ki pa je unikat - kot smerokaz

Zato je to nadaljevanje, njene energije, ki se zdaj prerojeva v pomlad, v drugo podobo, ki pa s seboj nosi novo sporočilo, ki ti ga želi predati. Vabim te, da se mi pridružiš in na naslednjih straneh spoznaš del, ki se prepleta z vsemi - z življenjem kot ga poznaš.

Nakup

Življenje z letnimi časi - prva izdaja POLETJE

Pridi, greva skupaj v poletne dni. Zaplavaj z mano v oceanu znanj. Naj te očara in osvoji. Prepusti se in uživaj, a hkrati opazuj in ozaveščaj to kar imaš v sebi. To kar te je oblikovalo, da si danes prav takšen/na kot si. 

Črke, ki se prepletajo v besede in odstavke, napisane z energijo, ki jo (za)čutiš te vabijo, da se pridružiš vrsticam, ki čakajo nate. 

 

 

Nakup

Življenje z letnimi časi - prva izdaja JESEN

Vabim te, da se mi pridružiš na naslednjih straneh in spoznaš letni čas, ki že čaka, da te osvoji in zapelje. 

V tej knjigi še bolj podrobno spoznavamo življenje z letnimi časi. Najpodrobneje pa jesen, ki zaključuje svoj cikel narave in hkrati pozdravlja novo obdobje - začetek novega cikla.

Čakajo nas ideje, kako vse jo lahko preživimo, si jo popestrimo - najpomembneje pa, kako vse lahko (po)skrbimo zase in za svoje ljube v tem krasnem obdobju, ki je pred nami. 

Raznolikost, ki nam jo ponuja nas vabi, da jo zaživimo in jo spoznamo z občutki, ki pa nam lahko najbolje približajo energijo, ki jo ima - ki jo imamo. 

Nakup