NEOZAVEŠČENO SPREJEMANJE
Objavljeno: 02.06.2021

Draga bralka/dragi bralec,

KOGA ‘LAJKA’ TVOJA PODZAVEST? 

Ko razmišljam naglas to izgleda nekako takole. 

Zakaj sem se odločila določene teme deliti je pa, ker je čas. Čas, da vse o čemer se seveda tako ne govori, oz. postavlja v ospredje - postavi v ospredje, ker je ravno tale vlak tisti, ki nas je pripeljal do postaje na kateri vsi skupaj stojimo, opazujemo situacijo v kateri smo se znašli in čakamo drugi vlak, ki nas bo popeljal na lepše - v življenje skupnega sožitja z naravo, lahkotnosti v skupnosti, naravnega življenja h kateremu pa več ali manj, kar večina stremimo.

In za katerega mislimo, da bomo lahko nanj nesli vse kovčke poznanih situacij.

Začela se je čistka, na vseh področjih življenja in vse kar je bilo posejano z manipulacijo in namenom, da se ljudi drži na določeni vibraciji, se jih dela odvisne od določenih produktov, znanj, se jih prepričuje, v vse kar jih oddaljuje od sebe, samo zato, da lahko sistem in podaljški njega(določeni igralci, pevci, influenserji, ki so veliko bolj blizu ljudem) šibajo agresiven marketing na čustvih s spodaj zapisanimi vsebinami, ki pa seveda pritiskajo na ta(reklame, oddaje, kako uspeti, kaj zato delati,..itd.) in celo gradijo oz. s tem, ko posledično oni to živijo, nagovarjajo grajenje 'uspeha' na vlogi žrtve in travmah - no in to prihaja do konca svoje meje, kar nam pa že jasno nakazuje sam energetski ritem človeštva v katerem smo se vsi skupaj zavedno ali ne, znašli. 

No in pokol, ki se dogaja med temi pred nami in v ozadju, kdo in zakaj je boljši(zakal je njihov način najboljši) in kdo kaj lahko in ne(pa čeprav znanje, ki si ga človek lasti, ni njegovo) nam samo kaže, da nekaj zelo smrdi in je že kar nekaj časa 'gnilo', da tako zaudarja in prihaja počasi na površje. 

Seveda, če zavohaš. 

Kolikor vemo, človek že kar dolgo hodi po tej zemlji in se poslužuje različnih znanj. In to znanj, ki so resnično neprecenljiva. Pa tudi kolikor nam je znano, ga tudi širi in deluje z namenom, da se resnično pomaga. Sepravi so in že kar nekaj časa obstajajo tudi različni zdaj tako imenovani 'vplivneži', ki širijo različna znanja na različne načine. 

Torej, če je temu tako in imamo res odlična znanja in smo se razvili na vseh področjih, zakaj smo pa potem tukaj kjer smo?

Zakaj narava kliče na pomoč? Zakaj je vse več agresije, nasilja? Zakaj je vse več nezadovoljstva, potrjevanja lastne vrednosti na tisoč in en način in ne lastnega sprejemanja? Zakaj je drugačnost ovira, ki šiba strah v kosti?

Ker so nas tako zmodificirale različne civilizacije, ki nam želijo preko človeških kanalov sporočiti, da je temu tako bilo in smo na poti človeškega propada?

V nadaljevanju.

Ne rečem in ne mečem vseh v isti koš, ampak samo ozaveščam, da še vedno prevladuje teža, zaradi katere tehtnica trenutno sloni samo na eni strani. 

Ko skozi človeške kanale govori energija ob kateri vam po domače povedano nekaj zasmrdi in vas kar strese ali pa ne začutite vedno 'tistega' univezalnega zagona, upanja, ljubezni, poslanstva.. potem smrdi! In če zavohate je temu tako!

Lahko rečemo, da ni res in si zatiskamo oči. Eno je projeciranje iz lastnega življenja(izkušenj itd.), drugo pa priznanje, ki ga narava od nas zahteva, da nekaj naredimo, predvsem pa se vsi skupaj prebijemo skozi “mrežo cikla” v kateri smo se znašli. 

Zaradi določenih vzdrževanj vibracij in energij smo navajeni, da vse signale, ki že rdeče utripajo v nas, ko nekaj opazimo - preslišimo, spregledamo in zamahnemo z roko, ‘češ ah, če želim lepo živeti ‘moram’ to spregledati, sprejeti in 'bo’, pa čeprav veš, da temu ni tako, ker je v tebi sila, ki ne dovoli, da greš čez sebe(zdaj že dobro veste kam ciljam). 

Če smo se tehnološko razvili, še ne pomeni, da smo razviti. Če obstajajo darovi, še ne pomeni, da se jih vsi poslužujejo s čistimi nameni. Če obstajajo različne tehnike, ni najboljše. In če bomo čakali vlak brez, da ne bi naredili najprej čistke, potem zaključite ta stavek sami.

Zelo rada poudarjam, da je sprejemanje ključ in rešitev za nas in ta planet. In nekajkrat sem ga med pisanjem že tudi omenila. Res je, da imamo vsak svojo definicijo, ampak naj razložim svojo - pa potem razmislite ali se tudi vi poistovetite z napisanim. 

Sprejemanje je zame sprejemanje trenutka v katerem dihamo, se gibljemo in živimo. 

Tako, da sprejmeš vse kar pride in odide. Vse tisto kar ni, pa je. Plus in minus. Slabo in dobro. In da pustiš in živiš. Pa naj bo. Vsak kakršen želi biti, ker navsezadnje je to njegovo življenje. Naj bo. Tudi če je 'slabo'. Za nekoga je to 'dobro'. Pa naj bo tako kot je - med tem, ko ti spreminjaš samega sebe in s tem vplivaš na druge, zaradi spremembe, ki jo želiš videti.

In prav ta je eden izmed tistih 'zakaj se zboli', zakaj razide in zakaj 'ni'. 

Lahko bi trdila, da bi se lahko ta ‘pojem’ celo enačil s spremembo in življenjem. Ker je sprememba sama. Ker prinese in odnese. V glavnem...

Ko se naučimo sprejemati - oz. ko si DOVOLIMO sprejemati, postane življenje kakšen kilogram lažje. Če ne še več. Hlače so nam kar naenkrat prav in nič več nas ne tišči v pasu. Dihamo normalno, brez tiščanja trebuha not.

Trpljenja ni več. Bolečina duše izgine. V obratni smeri pa, obstaja bolečina samo takrat, ko ni sprejemanja samega sebe. Ko želimo manipulirati, nadzirati, vsiljevati prepričanja, misli in mnenja. Se vmešavati, preprečevati - se igrati 'monopolista'. To smo takrat, ko se ne vidimo in ko se ne vidimo - tudi sprejemamo ne. Takrat trpimo. Predvsem pa izgubljamo(kakorkoli že), ker nam stvari polzijo iz rok, med tem ko mi mislimo, da imamo 'vse pod kontrolo'.

In to je faza skozi katero sem šla sama, zato lahko tudi pišem o tem. Sploh v zadnjem obdobju ogromno razmišljam o tem in res bi lahko trdila, da je to ena izmed 'ključnih' ki rešuje, združuje in zdravi. Je pa izziv, dokler ne postane 'sprejemanje' del tvoje zavesti.

Življenje je ena velika preizkušnja in vse kar nam pride nasproti so njeni otroci(razlagajte si sami kdo in kaj bi to bilo), na katere je pa seveda potrebno odgovorno gledati, skrbeti, ozavestiti in ozaveščati - za njimi tudi kdaj čistiti nered, ki ga sami ne vidijo, seveda dokler ne odrastejo, ..khm. Zato pa, življenje nam rado daje mini in velike preizkušnje vseh oblik - in skrivnost je samo v sprejemanju. Da vse kar pride na pot sprejmemo - seveda s postavljanjem svojih mej in jasnim izražanjem tako, da spremembo, ki jo želiš videti, ti najprej živiš.

Kar pa ne pomeni, da spregledaš in pustiš, da se škoduje, manipulira, če vidiš, čutiš in še kaj. Mogoče na prvi ’šus’ izgleda, da sprejemanje s tem nima opraviti nič - in da se s tem, ko se o tem pogovarja, piše, ne naredi nič. 

Ampak se in to veliko, pa čeprav se lahko ne vedno, vidi. 

Tako, da - Sprejemanje ni sprejemanje ‘pa naj bo tako kot je’, ‘ker itak ne morem nič’. Ampak je zame ‘sprejemanje’ ozaveščanje o vseh situacijah, ki smo jih deležni, s tem, da se sami najprej s tem pomirimo, tako kot sem to že zapisala zgoraj, ampak še vedno prevzamemo odgovornosti in s tem, ko mi to živimo, ozaveščamo, spremembo tako spodbujamo.

Zato sprejemanje NI VDAJA V USODO, ampak je zavestno sprejemanje in ločevanje tega kaj nam pomaga ohranjati zdravo, vibratno življenje in kaj ne. 

In to je RAZLIKA. 

Ker pa smo ‘padli’ v sistem zmedenosti, pa je kar izziv včasih ločiti, kaj to je in kaj to ni. Kajti eno je sodba, ne sprejemanje in tretje sprejemanje, ozaveščenost o življenju samem - situacijah in vsem kar si upaš priznati, iti skozi to, se s tem pomiriti, razčistiti sam pri sebi in narediti ‘bojni’ plan za mir, ljubezen in zdravje.  

Zato sprejemajte, ampak se ne pustiti na to noto preslepiti. 

Dragi sozemljani, 

Nastali smo zato, da živimo v sožitju z naravo in drug z drugim. Ustvarjeni smo bili kot eno bitje več, kateremu je namen živeti in sobivati z drugimi bitji na tej zemlji. 

Ne s tempom novodobnega sveta, pa čeprav mislimo, da sta to univezum  in narava hotela. Ja, ker smo si to priklicali sami. Človek je dal pobudo, univerzum se je odzval, narava je to materializirala in zato smo tukaj kjer smo z vsemi razmetanimi kovčki. In če bo kdo koga in kaj uničil je to samo človek. Množica ljudi, ki jim pustimo, da nas vodijo. In sami sebe, ker nam ni postalo še dovolj pomembno(prioriteta), da bi stavili na dušo. 

In da se ne bomo narobe razumeli. Naredili smo ogromno in dokazali, da smo čudovita bitja, ki zmorejo vse kar si zamislijo in zadajo. Razlog je samo neozaveščenost. 

Kajti - Želja po več ni napačna, če izhaja iz trenutka(sedanjosti)zadovoljstva po napredku in rasti. Če izhaja zaradi potrebe, da izboljšaš sebe, odnose, pomagaš s tem planetu, živalim in posledično mlajšim generacijam, ki so med nami. Želja po več ni napačna, če je vse kar imaš in prejmeš kot orodje, ki ti samo še bolj pomaga izpopolnjevati tvoje poslanstvo. 

V obratni smeri je pa želja po več napačna takrat, ko želimo praznino zapolniti s tistimi stvarmi, ‘uspehi’ in odnosi, ki nam bodo pomagali, da bomo pozabili, da smo utrujeni, preobremenjeni, raztreseni, ne slišani..itd. S tistim, kar nam kratkoročno to zakrije in nas obda z občutkom navdušenja, evforičnosti, uspeha, ki smo si ga tako dolgo želeli občutit. Želja po več je napačna takrat, ko želimo s tem zakriti svoje resnično počutje in kot posledično še delujemo s potrebo, da dokazujemo lastno vrednost. 

Takrat rušimo sami sebe. Takrat rušimo svoj/naš svet.  

Pa čeprav lahko navidez izgleda, da rastemo in napredujemo. In takrat je samo vprašanje časa, kdaj bomo vrženi s poti, da bomo pričeli hoditi po pravi. Po svoji, po tisti, ki je v sožitju z naravo, harmonijo. 

Harmonijo, ki pa zahteva najprej ozaveščeno sprejemanje in ločevanje, spoštovanja vsega kar je/ni in dejanja v to smer. 

In ko se začnemo to enkrat zavedati smo si potem samo še sami krivi - tako, da ne moremo več reči, ‘nisem vedel’.

Zato - Kolikokrat se vprašate komu sledite? Kolikokrat se vprašate kako delujete? Kakšne osebe ste? In NE kaj imate in do kje ste prišli po namišljeni lestvici. Kolikorat ozrete samega sebe? Kolikorat se znajdete, da nekaj naredite že automatsko? Lajkate, sprejmete, zaužijete, rečete, živite, pa čeprav vam to sploh ne paše? Ker nekaj znotraj vas začuti, da ni tako kot izgleda da je, pa še vedno? 

Občutite globino pri podajških sistema? Občutite pristnost? Komu sledite? Kaj podpirate? Kdo je vaš voditelj? Ga res potrebujete?

Kje so vaše vibracije? Kje je vaša energija? Nam bo res vsaka najnižja vibracija zakamuflirana v rasvetljenje in zdravje vzela pozornost? In nas prepričala, da je to to? 

Komu sledijo najmlajše generacije? Vam? Svojim staršem? Ali podaljškom sistema? Kaj mislite? Ali kar vsem? Ste/so jim zdrav vzged? Za kaj se borite? Za mir? Ljubezen? 

Kako delujete? Znanje, ki ga učite - živite? Vam je to pomembno? Da ljudje, ki vam vsak dan nekaj predajajo/prodajajo to najprej živijo sami? 

Kaj vam kažejo obrazi? Kaj vam govorijo besede? Kaj vam govorijo dejanja? Kaj vam je pomembneje? Odreagirati nagonsko brez, da bi najprej sploh pomislili ali zavestno? 

In zdaj kaj je vaša rekacija?

Tudi, če ne bomo zato naredili nič. Tudi, če bomo zamahnili z roko in dejali, da to ni naša ‘stvar’. Tudi, če ne bomo ozaveščeno sprejemali in o tem ozaveščali.

Brez skrbi, bo pa narava. 

Več dnevnikov