LIFTING HARMONIJE SPLETNI STUDIO

Si želiš vaditi z obrazom, si vzeti tistih 5 minut zase in narediti pravo meditativno vadbo? Pri tem pa imeti motivacijo, program, kjer te bo ta kadar si boš zaželel/a, (po)čakala?

Naj ti predstavim prostor kjer boš na tedenski ravni deležna/en novih posnetkov z različnimi vadbami, kot je obrazna vadba, obrazna vadba z masažnimi gibi, masaža z GuaSho, z obraznim valjčkom, lifting, detox masaža..itd. - prostor, v katerem pa te bo vsake toliko presenetila tudi kakšna meditacija, predvsem pa meditativna vadba z obrazom oz. prava joga obraza.

Kajti moja filozofija je, da če vadbo povežemo z dihom in se osredotočimo na sam potek, se pri tem sprostimo in se skupaj z dihom zasidramo v sam postopek - izvajamo meditacijo, ki pa je za naš bioritem, sistem, organizem in za našo dušo povsem nekaj naravnega, ker je to nekaj s čimer smo prišli na svet, na kar smo pa umes pozabili, da se zdaj spominjamo in se vračamo nazaj k ritualom, k aktivnostim, ki jih imamo radi - tja, kar pa nas spomni na to, kdo smo, kako smo povezani, prepleteni z naravo in univerzumom.

V prostoru, ki bo ustvarjen samo zate, pa boš imel/a tudi posebno kategorijo ‘življenja z letnimi časi’, ki bo prilagojen trenutnemu letnemu času oz. bo posvečen njej - eni in edini naši naravi.

Kako je sestavljeno članstvo?

Vsak ponedeljek te bo pričakal nov posnetek, ki pa bo presenečenje. Vedno bo kaj novega in vadbe se bodo nadgrajevale, kar pa pomeni, da nas čakajo tudi različne kombinacije z različnimi obraznimi tehnikami.

Članstvo je primerno za vse, ki si želite vaditi z obrazom in pri tem spoznati vseh 20 vaj, kako izgledajo in kako se vadi z njimi. Od ostalih programov se pa razlikuje tako, da je pri tem fokus veliko bolj na sami vadbi, intenziteti, kakor na spoznavanju vsake vaje (tudi teoretično) posebaj, ker je ta predvsem za vse tiste, ki obrazno vadbo že poznate, si jo želite popestriti, jo nadgraditi v jogo obraza in pri tem prejeti obilo tedenske motivacije.

Zato te vabim, da se nam pridružiš in spoznaš kaj vse te že čaka v tvojem spletnem membership kotičku!