LIFTING HARMONIJE SPLETNI STUDIO

Toplo dobrodošla - dobrodošel v spletnem studiu Lifting Harmonije!

Zaželela sem si, da bi imela vse tisto, kar mi nekako pomaga ustvarjati in ohranjati ravnovesje, na enem mestu. Da tudi jaz kdaj 'izklopim', samo odprem že vnaprej posneti posnetek in se prepustim vadbi, zvoku, da me vodi in usmerja. Sicer, roko na srce, ne potrebujemo nobenih posnetkov, da lahko meditiramo, vadimo z obrazom in se povezujemo s svojo dušo, ampak v nekih določenih trenutkih v našem življenju, nam vsem to še kako prav pride. Da preprosto slišimo še kakšen drug glas, da se prepustimo vodstvu, pri čemer pa ne smemo pozabiti, da 'moramo' oz. bi bilo dobro za nas same, da smo samo mi tisti, ki vodimo in usmerjamo same sebe. Da smo mi tisti, ki izbiramo in se odločamo kaj je JA in kaj je NE za našo dušo.

In to bi si želela, da narediš tudi ti. Da vzameš samo tisto kar je zate, tisto s čimer se povežeš. Če se ne, je prav tako! No in tudi zaradi tega sem ustvarila Lifting Harmonije spletni studio, da te opomnim točno na to - kdo izbira, kaj 'ta' izbira in kako dobro je to zate v resnici.

To je prostor, ki skrbi, da imaš oči na 'pecljih', da si budna/buden - zato je kot tista budilka, ki se ne ugasne in ti ne dovoli, da nazaduješ, zaspiš, stagniraš ampak, da si tu in kraljevsko vodiš in odvodiš svoje življenje!

Spletni studio je kot moj online dnevni prostor, v katerem s teboj delim vse naravne tehnike, vključno s TAROTOM in s pomočjo ORAKELJSKIH KART, ki se jih poslužujem sama - ki pa so tudi del našega spletnega studia! Te mi predvsem pomagajo najti, ohranjati 'svojo' vibracijo in najti nazaj sebe, ohranjati stik z dušo - v novodobnem sistemu, ki pa mu pravim kar kaos. Ampak vsa 'ta' orodja so tukaj, da nam pomagajo v tem 'kaosu' najti udobje. Udobje v neudobju. Kako dobro se to sliši kaj, ne? Zato sem jih združila in ti pokazala, predstavila, kako se jih poslužujem sama, pri tem pa te spodbujam, da si dovoliš stopiti iz cone poznanega, tudi tistega, kar ti jaz predstavim in da narediš malo po svoje, da slediš sebi in svojemu unikatnemu ritmu svoje duše.

NARAVNE TEHNIKE

Naravne tehnike kot so obrazna vadba, masaža obraza z različnimi obraznimi pripomočki v prvi kategoriji 'ČAS ZA TELO', mi predvsem pomagajo, da se nazaj povežem s telesom, se prizemljim in poskrbim za svoj obraz. Da na tega ne pozabim in si vzamem čas zase. Da se pogledam v ogledalo, ko vadim, da se začutim in čutim. To ni samo vadba, to je sveti čas zame. To je veliko več - to je ritual. Tudi na obrazu imamo mišice in ko skrbimo zase, se dobro počutimo, posledično pa odlično izgledamo oz. postanemo samo še bolj sebi podobni. Zato spodbujam vadbo, takšno in drugačno le, da sem sama še posebaj zaljubljena v obrazno vadbo! 

Ampak...

Je spletni studio veliko več. Tukaj s teboj delim različne meditacije, prilagojene letnim časom, ker mi je pomembno, da ohranjamo povezanost z naravo, z njenimi/z našimi naravnimi cikli iz katerih pa smo ustvarjeni tudi sami. S teboj delim afirmacije, ki smo jim včasih pravili 'uroki'. Čarobnosti, ki skrbijo, da imaš stik z dušo, s svojo unikatnostjo, čarovnijo, ki jo živiš, različne zvočne ponetke, da se spomniš kdo si in kam greš, pri čemer pa ne smem pozabiti na TAROT VPOGLEDE! 

Kajti v spletni studio sem vključila tudi vpoglede s pomočjo tarota & orakeljskih kart! Poskrbela bom, da bomo v stiku z naravo, z dogajanjem, z nasveti za točno določen letni čas, predvsem pa, da dobiš še kakšno informacijo več, ki bi ti lahko še kako koristila in prišla prav!

KAKO JE SESTAVLJENO ČLANSTVO? + VSAK MESEC 1x GRATIS TAROT/ORACLE BRANJE ZNOTRAJ MESEČNE NAROČNINE*

Vsak teden te pričaka nov posnetek, ki pa je presenečenje (hihi). *Moje darilo tebi pa je, ob vsaki ponovni obnovljeni naročnini - enkratni HITRI 10MIN. TAROT/ORACLE VPOGLED, ki pa ga lahko koristiš samo znotraj aktualnega meseca, po poteku naročnine, poteče tudi ta možnost in je kasneje več ni mogoče koristiti(tudi v primeru, če se naročnino podaljša).*
Članstvo je primerno za vse, vsi ste dobrodošli! Zato te vabim, da se nam pridružiš in spoznaš kaj vse te že čaka v tvojem spletnem kotičku! 

Se te veselim, Objemček

Predstavitev Lifting Harmonije spletnega studia

Klikni na tale video tukaj in poslušaj kaj sem ti pripravila. Mogoče se pa pri nas najde ... tudi kaj zate. Lepo vabljen/a!

Mesečeni Prispevek: 30€